Jídelní lístek

od 13.1. do 17.1.2020

 

Pondělí: Polévka: Čínská (1,3,9)

1. 100g. Vepřový guláš, kynutý knedlík (1,3,6)

2. 100g. Uzená plec, hrachová kaše, okurka, pečivo (1,3)

3. 100g. Kuřecí maso Hunan, dušená rýže (1,6)

4. 200g. Vídeňské párky, pečivo, hořčice, oplatka, pitíčko (1,3,5,8,10)

 

 

Úterý: Polévka: Pórková s vejci (1,3)

1. 100g. Hovězí maso, křenová omáčka, kynutý knedlík (1,3,7)

2. 200g. Smažená brokolice, brambor m.m., tatarská om.(1,3,7)

3. 100g. Kuřecí maso po řecku, dušená rýže (1,6)

4. 200g. Uzená krkovice, pečivo, máslo, sýr, oplatka (1,3,5,7,8)

 

 

Středa: Polévka: Hovězí vývar s kapáním (1,3,9)

1. 100g. Zbojnický vepřový plátek, bramborový knedlík (1,3,6)

2. 100g. Smažený kuřecí řízek, brambor m.m., tatarská om.(1,3,7)

3. 100g. Hovězí maso na pepři, dušená rýže (1,6)

4. 200g. Játrová paštika, pečivo, máslo, lučina, oplatka (1,3,7)

 

 

Čtvrtek: Polévka: Podorlická (1)

1. 100g. Frankfurtský hovězí plátek, kynutý knedlík (1,3,6,7)

2. 100g. Vepřenky s cibulí a hořčicí, brambor m.m. (1,3)

3. 100g. Krůtí maso po mexicku, dušená rýže (1,6)

4. 2ks Toustový sendvič s tuňákem a vejcem, oplatka (1,3,4,5,7,8)

 

 

Pátek: Polévka: Hrachová s párkem (1)

1. 350g. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí (1,3)

2. 100g. Nugety z lososa, brambor se zeleninou (3,4,7,9)

3. 100g. Krůtí játra na divoko, dušená rýže (1,6)

4. 150g. Salám herkules, pečivo, máslo, sýr, jogurt (1,3,7,8)

 

Změna v jídelním lístku vyhrazena