Jídelní lístek

od 16.12. do 20.12.2019

  

Pondělí: Polévka: Zeleninová se šunkou (9)

1. 100g. Vepřová pečeně, zelí, kynutý knedlík (1,3,7)

2. 100g. Kovbojské maso po mexicku, pečivo (1,3,6)

3. 100g. Drůbeží maso s kukuřicí a kapií, dušená rýže (1)

4. 150g. Salám korbel, pečivo, sýr, máslo, oplatka (1,3,5,7,8)

 

Úterý: Polévka: Krkonošská cibulačka (3,9)

1. 100g. Karlovarský guláš, kynutý knedlík (1,3,6,7)

2. 100g. Marinovaná vepřová krkovice, brambor (3,7,10)

3. 350g. Halušky se slaninou, uzeným masem a zelím (1,3,7)

4. 2ks Toustový sendvič sýrový, oplatka (1,3,5,7,8)

 

Středa: Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)

1. 100g. Hovězí plátek na česneku, bramborový knedlík (1,3,6)

2. 350g. Bramborové šišky s mákem a cukrem (1,3,7)

3. 200g. Kuřecí stehno po španělsku, dušená rýže (1,6,12)

4. 230g. Spišské párky, pečivo, hořčice, pitíčko, oplatka (1,3,5,8,10)

 

Čtvrtek: Polévka: Fazolová s párkem (1)

1. 100g. Fořtovský vepřový plátek, kynutý knedlík (1,3,7)

2. 150g. Šumavská kuřecí roláda, brambor m.m., okurka (1,3,7)

3. 350g. Špagety po italsku sypané sýrem (1,3,7)

4. 150g. Salám poličan, pečivo, sýr, máslo, jogurt (1,3,5,7,8)

 

Pátek: Polévka: Ruský boršč (1,7,9)

1. 100g. Kachní stehno, červené zelí, bramborový knedlík (1,3)

2. 100g. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,9)

3. 100g. Vepřový plátek na žampiónech, dušená rýže (1,3,7)

4. 100g. Plátkový sýr, pečivo, máslo, lučina, jogurt, oplatka (1,5,7)

  

Změna v jídelním lístku vyhrazena