Jídelní lístek

od 18.11. do 22.11.2019

 

 Pondělí: Polévka: Čínská (1,3,9)

1. 100g. Znojemská hovězí pečeně, kynutý knedlík (1,3)

2. 100g. Párek, fazole po bretaňsku, pečivo (1,3)

3. 350g. Zapečené těstoviny s vepřovým masem a zeleninou (1,3,9)

4. 2ks Toustový sendvič se šunkou a sýrem, oplatka (1,3,5,7,8)

 

Úterý: Polévka: Květáková s vejci (1,3,7)

1. 100g. Hovězí přírodní plátek, bramborový knedlík (1,3,6,7)

2. 100g. Krůtí maso, fazolky na špeku, brambor m.m. (1,6)

3. 350g. Špagety po milánsku sypané sýrem (1,3,7)

4. 200g. Salám gothaj, pečivo, plátkový sýr, máslo, oplatka (1,3,7,8)

 

Středa: Polévka: Francouzská (1,3,9)

1. 100g. Masové klopsy, rajská omáčka, kynutý knedlík (1,3,9)

2. 350g. Tagliatelle s mákem a cukrem, maštěné máslem (1,3,7) NOVINKA

3. 100g. Vepřová plec na kmíně, dušená rýže (1,6)

4. 250g. Debrecínský párek, pečivo, hořčice, oplatka, ledový čaj (1,3,8,10)

 

Čtvrtek: Polévka: Čočková s párkem (1)

1. 100g. Debrecínský guláš, kynutý knedlík (1,3,6)

2. 400g. Kuřecí řízek Ondráš, zelný salát (1,3)

3. 100g. Pastýřská pochoutka, dušená rýže (1,6)

4. 150g. Moravské uzené, pečivo, sýr, máslo, oplatka (1,3,7,8)

 

Pátek: Polévka: Podorlická (1)

1. 150g. Pečený vepřový bůček, zelí, kynutý knedlík (1,3)

2. 100g. Stejk z tilapie, brambor m.m., kompot (4)

3. 340g. Těstoviny penne se špenátem a kuřecím masem (1,3,7)

4. 250g. Uherská pomazánka, pečivo, oplatka, ledový čaj (1,3,5,7,8)

 

 

Změna v jídelním lístku vyhrazena