Jídelní lístek

od 20.1. do 24.1.2020

 

Pondělí: Polévka: Písmenková se zeleninou (1,3,9)

1. 100g. Svíčková hovězí pečeně, kynutý knedlík (1,3,7,9)

2. 400g. Penne carbonára se slaninou sypané sýrem (1,3,7)

3. 100g. Putimské vepřové maso, dušená rýže (1,3,6)

4. 150g. Salám písečan, pečivo, sýr, máslo, oplatka (1,3,5,7,8)

  

Úterý: Polévka: Květáková s vejci (1,3,7)

1. 150g. Vepřový bok na česneku, bramborový knedlík (1,3,6)

2. 100g. Staropolský bigos, brambor (1,6)

3. 100g. Kuřecí nudličky se sezamem, zelené fazolky, rýže (1,7,11)

4. 400g. Salámová pizza (1,3,7)

 

 Středa: Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)

1. 100g. Pražská hovězí kapsa, kynutý knedlík (1,3,6)

2. 100g. Medailónky skrblíka, brambor m.m., tatarská om.(1,3,7)

3. 100g. Kuřecí maso po indicku, těstoviny (1,3,7)

4. 200g. Játrová paštika, pečivo, máslo, lučina, oplatka (1,3,5,7,8)

 

 Čtvrtek: Polévka: Frankfurtská s párkem (1,7)

1. 400g. Bramboráky s uzeninou, zelný salát (1,3,7)

2. 200g. Pstruh na másle, brambor m.m. (4,7)

3. 100g. Vepřový plátek na česneku, dušená rýže (1,3,6)

4. 150g. Šunkový salám, pečivo, máslo, plátkový sýr, oplatka (1,3,5,7,8)

 

 Pátek: Polévka: Gulášová (1)

1. 100g. Segedínský guláš, kynutý knedlík (1,3,6,7)

2. 200g. Grilované kuřecí stehno, brambor, okurka (1,7)

3. 100g. Vepřové srdce na slanině, dušená rýže (1,6)

4. 150g. Vídeňský jemný salám, pečivo, sýr, máslo, oplatka (1,3,5,7,8)

 

Změna v jídelním lístku vyhrazena