Jídelní lístek

od 21.10. do 25.10.2019

 

Pondělí: Polévka: Polévka s krupicovými nočky (1,3,9)

1. 100g. Hamburská vepřová kýta, kynutý knedlík (1,3,7)

2. 340g. Těstoviny Ajvar s mletým masem a zeleninou (1,3,7,9)

3. 100g. Krůtí maso po mexicku, dušená rýže (1,6)

4. 150g. Salám korbel, pečivo, sýr, máslo, oplatka (1,3,5,7,8)

  

Úterý: Polévka: Hrachová s párkem (1)

1. 100g. Frankfurtský hovězí plátek, kynutý knedlík (1,3,6,7)

2. 100g. Kuřecí roláda, šťouchané brambory se slaninou a cibul. (1)

3. 6 ks Skořicové uzly (1,3,7)

4. 100g. Plátkový sýr, pečivo, máslo, lučina, jogurt, oplatka (1,5,7)

 

Středa: Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)

1. 100g. Vepřová pečeně, hlávkové zelí, kynutý knedlík (1,3)

2. 120g. Kapustové karbanátky, brambor m.m., okurka (1,3,7)

3. 100g. Pikantní kuřecí závitek, dušená rýže (1,3)

4. 400g. Salámová pizza (1,3,7)

 

 Čtvrtek: Polévka: Bramborová s houbami (1,9)

1. 100g. Hovězí plátek po orientálsku, br.knedlík (1,3,6,12)

2. 100g. Treska s bylinkovou om., bramborová kaše m.m. (1,3,7)

3. 300g. Zeleninový salát s kukuřicí, avokádem a pepitkami

4. 150g. Moravské uzené, pečivo, sýr, máslo, velká oplatka (1,3,7,8)

 

Pátek: Polévka: Kulajda (1,3)

1. 100g. Hovězí guláš, kynutý knedlík (1,3,6)

2. 100g. Srbské vepřové medajlónky, brambor (1,6)

3. 100g. Novohradský bůček, těstoviny (1,3,6,7)

4. 230g. Spišské párky, pečivo, hořčice, pitíčko, oplatka (1,3,5,8,10)

 

Změna v jídelním lístku vyhrazena