Jídelní lístek

od 27.1. do 31.1.2020

 Pondělí: Polévka: Polévka s krupicovými nočky (1,3,9)

1. 100g. Hovězí guláš, kynutý knedlík (1,3,6)

2. 350g. Šanghajské nudle s kuřecím masem (1,3,6)

3. 100g. Vepřové nudličky chilli corn carne, dušená rýže (1)

4. 100g. Sýr Madeland, pečivo, máslo, jogurt, oplatka (1,3,5,7,8,9)

  

Úterý: Polévka: Žampiónová (1)

1. 150g. Pečený vepřový bůček, zelí, kynutý knedlík (1,3)

2. 250g. Nugátové knedlíky s jogurtem a cukrem (1,3,5,7,8)

3. 100g. Krůtí prsa se sýrovou omáčkou, těstoviny (1,3,7)

4. 150g. Dušená šunka, pečivo, sýr, máslo, oplatka (1,3,5,7,8)

  

Středa: Polévka: Slepičí vývar s nudlemi (1,3,9)

1. 100g. Vepřová pečeně po cikánsku, bramborový knedlík (1,3,6)

2. 100g. Treska s brokolicí a sýrem, bramborová kaše m.m. (1,3,7)

3. 100g. Plzeňská zástěrka, dušená rýže (1,3,6)

4. 2ks Toustový sendvič se šunkou a sýrem, oplatka (1,3,5,7,8)

 

 Čtvrtek: Polévka: Zelná s uzeninou (1)

1. 100g. Hovězí plátek na žampiónech, kynutý knedlík (1,3,6)

2. 100g. Pašerácký kuřecí řízek, brambor m.m., tatarka (1,3,7)

3. 100g. Domažlické vepřové ragů, těstoviny (1,3,7)

4. 150g. Lovecký salám, pečivo, máslo, sýr, jogurt, oplatka (1,5,7,8)

 

 Pátek: Polévka: Dršťková (1)

1. 100g. Plíčky na smetaně, kynutý knedlík (1,3,7,10)

2. 340g. Francouzské brambory, paprikový salát (3,7)

3. 280g. Rizoto z vepřového masa sypané sýrem, červená řepa (1,7)

4. 250g. Debrecínský párek, pečivo, hořčice, oplatka, pitíčko (1,3,5,8,10)

 Změna v jídelním lístku vyhrazena