Jídelní lístek

od 2.12. do 6.12.2019

 

Pondělí: Polévka: Krupicová s vejci (1,3,9)

1. 100g. Maďarský guláš, kynutý knedlík (1,3,6)

2. 350g. Tagliatelle s hříbkovou omáčkou (1,3,7,8) NOVINKA

3. 100g. Krůtí maso Havaj, dušešná rýže (1,9)

4. 150g. Lovecký salám, pečivo, máslo, sýr, jogurt, oplatka (1,5,7,8)

 

Úterý: Polévka: Bramborová s houbami (1,9)

1. 100g. Štěpánský hovězí plátek, kynutý knedlík (1,3,6)

2. 4ks Koblihy, kakao (1,3,7)

3. 280g. Rizoto z kuřecího masa sypané sýrem, červená řepa (1,7)

4. 200g. Uz. bůčková roláda, pečivo, máslo, sýr, oplatka (1,3,5,7,8)

 

Středa: Polévka: Frankfurtská s párkem (1,7)

1. 100g. Vepřový plátek na houbách, bramborový knedlík (1,3,6)

2. 200g. Uzené stehno, šťouch.brambory s cibulkou a slaninou (1)

3. 100g. Mexické fazole s párkem, pečivo (1,3,6)

4. 2ks Toustový sendvič s kuřecím masem, oplatka (1,3,5,7,8,10)

 

Čtvrtek: Polévka: Uzený kuřecí vývar s nudlemi (1,3,9)

1. 100g. Vepřová plec v mrkvi, rozpek (1,3,7)

2. 120g. Plněný zelný list, brambor m.m. (1,3,7)

3. 100g. Azu po tatarsku, dušená rýže (1,6)

4. 100g. Sýr Leerdamer, pečivo, máslo, jogurt, oplatka (1,3,5,7)

 

Pátek: Polévka: Kulajda (1,3)

1. 150g. Vepřové výpečky, zelí, bramborový knedlík (1,3,6)

2. 100g. Obalovaný hejk s česnekovou omáčkou, brambor (1,3,4,7) NOVINKA

3. 350g. Těstovinový salát s tuňákem a vejcem (1,3,4,7)

4. 300g. Sekaná pečeně, pečivo, hořčice, pitíčko, oplatka (1,3,8,10)

 

 

Změna v jídelním lístku vyhrazena