Jídelní lístek

od 4.11. do 8.11.2019

 Pondělí: Polévka: Zeleninová s kuskusem

1. 100g. Vepřový plátek na česneku, bramborový knedlík (1,3,6)

2. 100g. Čočka na kyselo, párek, vejce, okurka, pečivo (1,3)

3. 100g. Kuřecí maso po čínsku, dušená rýže (1,3,6)

4. 200g. Salám vysočina, pečivo, máslo, sýr, jogurt, (1,3,7)

 

Úterý: Polévka: Bramborová (1,9)

1. 100g. Myslivecký hovězí plátek, kynutý knedlík (1,3,7,9)

2. 340g. Žemlovka s jablky (1,3,8)

3. 100g. Vepřové nudličky chilli corn carne, dušená rýže (1)

4. 200g. Dušená šunka, pečivo, sýr, máslo, oplatka (1,3,5,7,8)

  

Středa: Polévka: Frankfurtská s párkem (1,7)

1. 150g. Moravský vrabec, zelí, bramborový knedlík (1,3,6)

2. 130g. Smažená aljašská treska, bramborová kaše m.m. (1,3,4,7)

3. 100g. Kuřecí maso na estragonu, těstoviny (1,3,7)

4. 250g. Světlá tlačenka, pečivo, oplatka, pitíčko, jogurt (1,3,5,7,8)

 

Čtvrtek: Polévka: Hovězí vývar s kapáním (1,3,9)

1. 100g. Vepřový plátek, houbová omáčka, kynutý knedlík (1,3,7)

2. 100g. Čevapčiči, brambor, obloha (1,3)

3. 340g. Boloňské špagety sypané sýrem (1,7,9)

4. 2ks Toustový sendvič s tuňákem a vejcem, oplatka (1,3,4,5,7,8)

 

Pátek: Polévka: Krkonošská cibulačka (3,9)

1. 100g. Hovězí maso, křenová omáčka, kynutý knedlík (1,3,7)

2. 100g. Marinovaná vepřová krkovice, brambor (3,7,10)

3. 350g. Salát Caesar s krutony (1,3,7,10)

4. 200g. Kladenská pečeně, pečivo, máslo, sýr, oplatka (1,3,5,7,8)

 

Změna v jídelním lístku vyhrazena