Jídelní lístek

od 6.1. do 10.1. 2020

 

Pondělí: Polévka: Zeleninová s kuskusem

1. 100g. Hamburská vepřová kýta, kynutý knedlík (1,3,7)

2. 350g. Boloňské špagety sypané sýrem (1,7,9)

3. 100g. Kuřecí maso na zelenině, dušená rýže (1,6,9)

4. 200g. Salám vysočina, pečivo, máslo, sýr, jogurt, (1,3,7)

 

Úterý: Polévka: Čočková s párkem (1)

1. 150g. Moravský vrabec, zelí, bramborový knedlík (1,3,6)

2. 340g. Fazolové lusky na kyselo se šunkou, brambor (1,7)

3. 100g. Mexický guláš, dušená rýže (1,6)

4. 400g. Pizza speciál (1,3,7)

 

Středa: Polévka: Kuřecí vývar s rýží a hráškem (1,9)

1. 100g. Zbojnický skřivan, bramborový knedlík (1,3,6)

2. 100g. Masové koule, brambor, ďábelská omáčka (1,3,7)

3. 150g. Kuřecí masový závitek, dušená rýže (1,3,6)

4. 150g. Plátkový sýr Gouda, pečivo, máslo, jogurt, gervais, oplatka (1,3,5,7,8)

 

Čtvrtek: Polévka: Francouzská (1,3,9)

1. 100g. Myslivecký vepřový plátek, kynutý knedlík (1,3,7,9)

2. 150g. Vinná klobása, bramborová kaše m.m. (1,7)

3. 100g. Krůtí maso na divoko, těstoviny (1,3,6,9)

4. 250g. Světlá tlačenka, pečivo, oplatka, pitíčko, jogurt (1,3,5,7,8)

 

Pátek: Polévka: Gulášová (1)

1. 100g. Hovězí plátek‚ žampiónová omáčka, kynutý knedlík (1,3,7)

2. 100g. Ďábelský kuřecí řízek, brambor, tatarská omáčka (1,3,7)

3. 100g. Vepřový plátek v šouletu, pečivo (1,3)

4. 200g. Kladenská pečeně, pečivo, máslo, sýr, velká oplatka (1,3,5,7,8)

 

Změna v jídelním lístku vyhrazena